Vásárlási feltételek

 

Tisztelt vásárló, Magyarországra történő csomagküldés esetén az alábbi két lehetőség közül választhat:

 - Futárszolgálat utánvéttel – 9,- € házhozszállítás a csomag raktárról való kiszállítása utáni második munkanapon. A termék ára annak átvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának fizetendő forintban.

 - Futárszolgálat, fizetés előre utalással – 9,- € házhozszállítás a csomag raktárról való kiszállítása utáni második munkanapon. Elküldjük Önnek a proforma számlát (díjbekérő számlát), majd a fizetés után kiszállítjuk az árut. Ebben az esetben a fizetés forintban történik a magyarországi bankszámlánkra:

 

K&H Bank Zrt.

10403332-86767071-56881006

IBAN: HU04 1040 3332 8676 7071 5688 1006

SWIFT: OKHBHUHB

 

Weboldalunkon a termékek árai euróban vannak feltüntetve. Forintra történő átváltáshoz mindig az aktuális árfolyam használandó. Az aktuális árfolyam: https://www.nbs.sk/sk/titulna-stranka

Az árut legkésőbb a megrendelés utáni második munkanapon szállítjuk ki a raktárunkból. Amennyiben a kiszállítás több időt venne igénybe, értesítjük Önt.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés